LÆS HISTORIEN OM LAMPEKOMPAGNIET EN DEL AF MICHAELS EL SERVICE

Lampekompagniet er en del af Michaels Elservice Aps som er en installatørforretning med tilhørende lampebutik.
Det er dog ikke alle varer vi har i den fysiske butik som vi har i webshoppen.
Michaels Elservice Aps har eksisteret siden den 15/11 1915 med 3 ejere. Først var det Yvon Simonsen som startede firmaet op. Senere overtog Dan Andersen firmaet og for 1/4 1991 overtog den nuværende ejer Michael
Grundahl Johansen firmaet efter at have været i lærer i firmaet.

Firmaet består af 7 dygtige elektrikersvende med hver sin ekspertise i de forskellige fagområder indenfor el. Desuden er der 4 lærlinge ansat. I butikken er vi 3 piger som både passer butik, telefon, webshop, de sociale medier og alle kontoropgaver.
Vi er et godt team sammen alle sammen med godt humør og prøver at yde den bedste service som muligt.

Tjek også vores hjemmeside www.michaels-elservice.dk, der kan I læse mere om firmaet.

Birgitte
Birgitte
Birgitte er en meget glad og frisk pige. Hun dekorere alle vinduer her i butikken og er meget kreativ. Birgitte har været i butikken siden 98 dog med 3 barsler ind imellem og et par års pause, da hun valgte at blive selvstændig med børnetøj. Hun er dog efterfølgende vendt tilbage og har været med til at bygge vores helt nye webshop op med stor ildhu. Hendes glade humør smitter altid af på kunder og på kollegaer.
Gitte
Gitte
Gitte har været i firmaet siden 2005. Hun elsker lidt sjov og god humor med kunderne. Hun har været selvstændig med skobutik, og ellers haft både butiks- og kontorarbejde før hun kom til firmaet. Hun er den som hovedsalig står for webshoppen og laver også en del kontorarbejde når der ikke lige skal ekspederes kunder.
Lene
Lene
Michael
Michael
Michael er den som ejer firmaet og har gjort det lige siden 1. april 1990, hvor han overtog det fra sin daværende chef. Han var i lære her og blev tilbudt at overtage, så han drog til Helsingør og Odense og læste til elinstallatør, for derefter at overtage firmaet. Han har sammen med en flok meget dygtige medarbejdere ført firmaet derhen til hvor det er i dag, og laver både små og store el-opgaver på Lolland Falster og også en del i København. Michael var med på ideen med at tænke nyt og skabe en internet butik som supplement til den eksisterende lampe/hvidevarebutik og det har han ikke et øjeblik fortrudt.