Mark Sløjd

Mark Sløjd er er meget stort firma indenfor belysning. De har til huse i Sverige og har et kæmpe udvalg. De er meget prisbillige og har mange spændende ting.
De har også mange fine ting til sommerhuse – og meget af deres udvalg er svensk inspireret så man får helt skærgårdsstemning når man bladrer i deres onlinekatalog.

Hos Lampedusa har vi mange leverandører inde da vi synes det er vigtigt at have lamper til alle aldersgrupper og i alle prisklasser. Vælger man et lidt billigere lampe er det jo også ok at skifte den ud igen efter nogle år, hvis moden skifter og man ønsker at ændre sin boligstil lidt.

Hos Mark sløjd har de bla den meget kendte Bankier lampe (bank lampe) som jo har været fremme i mange år og faktisk er en klassiker i sig selv. Mange køber den til deres unge når de er færdige med deres studier for at symbolisere det.

Endvidere har Mark Sløjd også flere luplamper som er helt fantastiske til svagtseende eller til folk med en hobby eksempelvis frimærker, mønter eller lignende hvor tingene virkelig skal kunne ses.

Titel

Go to Top