BÆREDYGTIGHED

Hos Lampekompagniet brænder vi for at skåne miljøet og reducere vores CO2-aftryk, og derfor har vi implementeret flere bæredygtige tiltag for at sikre en grønnere fremtid. Som en ansvarlig virksomhed fokuserer vi på genbrug af emballage, minimalt papirforbrug og bruger emballagefyld fra vores leverandører for at minimere vores affaldsmængde. Vi tilbyder også et bredt udvalg af lamper, der er lavet af genbrugsplast, inklusive nogle, der er produceret lokalt.

Vi tror på, at små ændringer kan gøre en stor forskel. Derfor tilbyder vi også skærme, der kan påmonteres på gamle lamper for at forlænge deres levetid. Dette er et af mange tiltag, vi har taget for at mindske vores miljøpåvirkning og styrke vores bæredygtige praksis.

Vi er bevidste om vores elforbrug og tidsbegrænser belysningen i vores udstillingsrum, når vi har lukket. Vi er også stolte af at støtte lokale foreninger, idrætsliv og humanitære organisationer årligt, fordi vi tror på at tage ansvar for vores samfund og planet.

Vi er miljøbevidste og sorterer lysrør, pærer, pap og batterier, og vi ansætter altid elektriker-lærlinge for at sikre, at vores fag videreføres.

Endelig tilbyder vi energibesparende varmepumper og sensorer til vores kunder, som yderligere reducerer elforbruget og sparer vores kunders penge. Hos os kan du være sikker på, at vi tager miljøet alvorligt og stræber efter at minimere vores påvirkning på planeten.